Velkommen

Trænger din have til en kærlig hånd?

Hos Nordsjælland Haveservice tilbyder vi professionel hjælp til haven. Vi tilbyder hækkeklipning, haveservice, græsslåning, buskrydning og beskæring. Alt vores arbejde udføres i en høj kvalitet, fuldt forsikret og med troværdighed i højsædet.

Gode priser

Kvalitets havearbejde til nogle af markedets bedste priser. Hos Nordsjælland Haveservice går vi til nye længder for altid at give kunden den bedst mulige ydelse og oplevelse. Vi prismatcher og bestræber os på altid at give den bedst mulige service gennem hele processen fra tilbudsgivning, til færdigudført arbejde. 

Vores ydelser

Stort udvalg af ydelser til haven. Alt vores arbejde udføres professionelt og fuldt forsikret af vores dygtige medarbejdere. Hvis du ikke kan finde netop din ydelse, er vi meget fleksible og gør vores bedste for at imødekomme dit behov.

IMG_7926

Buskrydning

Buskrydning af områder med kraftig vegetation. Opgaven udføres af vores dygtige medarbejdere, der ved præcis, hvordan den skal løses.

IMG_8201

Hækkeklipning

Billig kvalitetshækkeklipning fra priser helt ned til 795kr. Slip for bøvlet og få en professionel klipning af din hæk, så den står snorlige.

pexels-fox-212324

Græsslåning

Skal din græsplæne stå skarpere end naboens? Få en velplejet plæne med vores professionelle græsslåning. Vi tilbyder attraktive m2 priser på græsslåning af store som små græsarealer.

IMG_2258

Plantning af hæk

Vi udfører fagligt korrekt plantning af hæk til en af de bedste priser på markedet. Vælg din hæktype, antal meter, og bestil et tilbud. Så står vi for resten!

Mand er ved at fælde træ

Træfældning og beskæring af træ

Brug for hjælp til træfældning. Vores forsikrede fagmænd udfører sikker og professionel træfældning og beskæring.

IMG_3579

Beskæring af hæk

Beskæring af hække kan være nødvendigt. Vi gør det professionelt og skånsomt, så den kommer til at stå flot uden at tage skade.

IMG_0294

Forefaldende havearbejde

Trænger din have kærlighånd? Vi holder hele din have, så den står flot. Bestil et tilbud på netop din opgave.

Bestil tilbud

Kontakt@hække.dk

Ring

61 10 70 70

Anmeldelser

De kom til aftalt tid, og arbejdet blev udført flot. Derudover var deres priser også meget rimelige. Anbefaling af Nordsjælland Haveservice herfra.
Malene - 46
Jeg vil helt klart anbefale Nordsjælland Haveservice til hækkeklipning. Jeg var meget tilfreds med deres arbejde, og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden.
Johnny - 63
Super arbejdsomme unge drenge. God kvalitet i arbejdet og meget pålidelige.

Søren - 59

Bestil tilbud