Vores Ydelser

Hos Nordsjælland Haveservice har vi et nøje udvalgt sortiment af ydelser, vi specialiserer os i

Billige kvalitetsydelser

At skabe og vedligeholde en smuk have kræver mere end bare hårdt arbejde. Det kræver faglig viden, dedikation og en bred vifte af specialiserede færdigheder. Hos Nordsjællands Haveservice tilbyder vi et omfattende udvalg af ydelser, der kan tilpasses for at imødekomme alle dine haveplejebehov.

Fra hækkeklipning, træfældning og buskrydning, til beskæring og græsslåning, har vi de nødvendige færdigheder og erfaringer til at håndtere en bred vifte af opgaver med stor professionalisme. Vi tilbyder også mange andre tjenester, så uanset hvilken type hjælp du har brug for i din have, er vi her for at hjælpe.

Vores dygtige team af haveeksperter arbejder hurtigt og effektivt, altid med størst mulig hensyn til dig og dit landskab. Og fordi vi værdsætter din tillid, er alt vores arbejde fuldt forsikret, så du kan føle dig tryg og sikker, når du overlader din have til os.

Søger du en specifik service, som du ikke ser på vores liste? Intet problem. Hos Nordsjællands Haveservice værdsætter vi fleksibilitet og tilpasningsevne, og vi gør altid vores bedste for at imødekomme dit unikke behov. Vores mål er at give dig ro i sindet og vide, at uanset hvilken haveudfordring du står overfor, kan vi hjælpe

IMG_7926

Buskrydning

Buskrydning af områder med kraftig vegetation. Opgaven udføres af vores dygtige medarbejdere, der ved præcis, hvordan den skal løses.

IMG_8201

Hækkeklipning

Billig kvalitetshækkeklipning fra priser helt ned til 795kr. Slip for bøvlet og få en professionel klipning af din hæk, så den står snorlige.

pexels-fox-212324

Græsslåning

Skal din græsplæne stå skarpere end naboens? Få en velplejet plæne med vores professionelle græsslåning. Vi tilbyder attraktive m2 priser på græsslåning af store som små græsarealer.

IMG_2258

Plantning af hæk

Vi udfører fagligt korrekt plantning af hæk til en af de bedste priser på markedet. Vælg din hæktype, antal meter, og bestil et tilbud. Så står vi for resten!

Mand er ved at fælde træ

Træfældning og beskæring af træ

Brug for hjælp til træfældning. Vores forsikrede fagmænd udfører sikker og professionel træfældning og beskæring.

IMG_3579

Beskæring af hæk

Beskæring af hække kan være nødvendigt. Vi gør det professionelt og skånsomt, så den kommer til at stå flot uden at tage skade.

IMG_0294

Forefaldende havearbejde

Trænger din have kærlighånd? Vi holder hele din have, så den står flot. Bestil et tilbud på netop din opgave.

Gode priser og høj kvalitet

Vi gør det nemt, hurtigt og ikke mindst billigt at bestille vores ydelser som hækklipning, græsslåning, buskrydning eller fliserens. Vi har et hold af ansatte fordelt udover hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, som er klar til at udføre og prioritere netop din opgave.

Vi tilbyder høj kundeservice, tilfredshedsgaranti og 100% sikker betaling.

Vi forstår, at hver have er unik, og det er vores opgave at bringe dens fulde potentiale frem. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og forventninger, så vi kan levere en service, der ikke bare opfylder, men overgår dine ønsker.

Ved Nordsjælland Haveservice er du altid i gode hænder. Vi ser frem til at gøre din have til vores næste succes. Så hvorfor vente? Klik her og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste haveprojekt allerede i dag!

DSC03805

Anmeldelser

De kom til aftalt tid, og arbejdet blev udført flot. Derudover var deres priser også meget rimelige. Anbefaling af Nordsjælland Haveservice herfra.
Malene - 46
Jeg vil helt klart anbefale Nordsjælland Haveservice til hækkeklipning. Jeg var meget tilfreds med deres arbejde, og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden.
Johnny - 63